Smażone filety z sosem pieczarkowym

Smażone filety z sosem pieczarkowym
Smażone filety z sosem pieczarkowym wymagają ok. 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.99 za porcję. Jedna porcja zawiera 509 kalorii, 23G białka, oraz 39g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś grzyby, galaretkę truskawkową, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Sprawdza się jako danie główne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Filety z sosem pieczarkowym, Filety z sosem śmietanowym z grzybami i Brandy, oraz Filety Wołowe Z Sosem Koniakowo-Grzybowo-Cebulowym.

Instrukcje

1
Grzyby mielone, następnie wymieszać z masłem, mieloną cebulą, solą i pieprzem w małej misce. Rezerwa połowę mieszaniny masła, a drugą połowę podzielić na 4 filety.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
MasłoMasło
PieprzPieprz
Mięso MieloneMięso Mielone
CebulaCebula
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Miejsce steki, masło side down, w gorącej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Rozłóż pozostałą mieszaninę masła na stekach. Gotować do pożądanej doneness, obracając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
StekStek
5
Filety przełożyć na talerz, przykryć luźno folią i ogrzać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
6
Powrót patelni na średnim ogniu. Wymieszać z zastrzeżonym płynem grzybowym i zeskrobać wszelkie rumiane kawałki z dna patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodaj galaretkę i sok z cytryny i gotuj na wolnym ogniu, aż płyn zmniejszy się o połowę. Wymieszać z lodami i gotować, aż sos zgęstnieje, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
LodyLody
GalaretkaGalaretka
SOSSOS
8
Zalać filety i od razu podawać.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn