Smażone Awokado
Need a dairy free side dish? Smażone awokado może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 647 kalorii. Ten przepis służy 2. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz awokado, jajko, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%. Podobne przepisy to Krewetki Z Awokado, Awokado Nadziewane, oraz Awokado Deviled.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej ciężkiej patelni lub frytkownicy do 365 stopni F (180 stopni C).
W małej misce wymieszać mąkę, mieszankę przypraw i kminek.
Ubić jajko w płytkim naczyniu. Plastry awokado zanurzyć w ubitym jajku, a następnie w mieszaninie mąki. Możesz powtórzyć proces zanurzania, jeśli wolisz grubsze ciasto.
Smażyć pokrojone plastry awokado na rozgrzanym oleju przez 3 do 5 minut, aż się zarumieni, obracając raz.
Odcedzić na papierowych ręcznikach i podawać na gorąco.