Patelnia Smażona ryba z bogatym sosem maślanym cytrynowym może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepisu dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 128G białka, 276g tłuszczu, oraz w sumie 3453 kalorii. Ten przepis służy 1. Na 18,52 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 65% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest dostarczany przez Recipezaar. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę w proszku, masło, ryby i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć cytrynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Łatwa Ryba Smażona Na Patelni Z Sosem Cytrynowo-Maślanym, Małże garlickie w bogatej cytrynie, świeżych ziołach, sosie maślanym, oraz Smażona ryba z kremowym sosem cytrynowym dla dwojga.
Dodaj wino, sok z cytryny, czosnek, i szalotki. Gotować przez 3 minuty.Wymieszać sól, pieprz, Worcestershire, i gorącym sosem i gotować na wolnym ogniu, aż mieszanina jest nieco syropy, o 3 protokół.Wymieszać śmietanę i gotować przez 1 minutę. Na małym ogniu, ubij masło kilka klepnięć na raz. Kontynuuj ubijanie, aż całe masło zostanie włączone do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 Pomarańcza, Skórka
8 (U-12) Krewetek
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1
Wymieszać składniki mieszanki przypraw rybnych razem. Przyprawić przyprawami zarówno rybę, jak i mąkę i zagotować rybę w przyprawionej mące lub mieszaninie Panko/migdał, polewając completely.In duża patelnia saute, rozgrzać oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
( 23)
Wietnamskie Chipsy Cynamonowe
Bułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio vigneti delle Dolomiti. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.