Smażona Ryba Z Bogatym Sosem Maślanym Cytrynowym

Smażona Ryba Z Bogatym Sosem Maślanym Cytrynowym
Patelnia Smażona ryba z bogatym sosem maślanym cytrynowym może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepisu dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 128G białka, 276g tłuszczu, oraz w sumie 3453 kalorii. Ten przepis służy 1. Na 18,52 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 65% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest dostarczany przez Recipezaar. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę w proszku, masło, ryby i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć cytrynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Łatwa Ryba Smażona Na Patelni Z Sosem Cytrynowo-Maślanym, Małże garlickie w bogatej cytrynie, świeżych ziołach, sosie maślanym, oraz Smażona ryba z kremowym sosem cytrynowym dla dwojga.

Instrukcje

1
Rozgrzać dużą patelnię na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Dodaj wino, sok z cytryny, czosnek, i szalotki. Gotować przez 3 minuty.Wymieszać sól, pieprz, Worcestershire, i gorącym sosem i gotować na wolnym ogniu, aż mieszanina jest nieco syropy, o 3 protokół.Wymieszać śmietanę i gotować przez 1 minutę. Na małym ogniu, ubij masło kilka klepnięć na raz. Kontynuuj ubijanie, aż całe masło zostanie włączone do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych12 Do 16 Bułek Kanapkowych
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej TrybuliPosiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1
Wymieszać składniki mieszanki przypraw rybnych razem. Przyprawić przyprawami zarówno rybę, jak i mąkę i zagotować rybę w przyprawionej mące lub mieszaninie Panko/migdał, polewając completely.In duża patelnia saute, rozgrzać oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z InstrukcjąDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
( 23)( 23)
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
1
Skropić trochę sosu maślanego cytryny na każdym talerzu. Top z ryb i mżawka więcej sosu na wierzchu ryby. Top ze świeżą pietruszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Pietruszkaświeża Pietruszka
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki

Składniki

0(może być lub przeglądać)3 łyżki niesolonego masła, pokrojonego na 6 kawałków3 łyżki niesolonego masła, pokrojonego na 6 kawałków2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimasło, temperatura pokojowa (2 paluszki)masło, temperatura pokojowa (2 paluszki)0(zima)1 całe świeże jalapeno1 całe świeże jalapeno0(zima)suszony tymianeksuszony tymianek2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiwytrawne białe winowytrawne białe wino1WES E Sztuka języka angielskiegoRybyRyby907Orzechy dowolne (posiekane)filety z flądry (lub dorsza)filety z flądry (lub dorsza)1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimąka (lub 1/2 szklanki panko wymieszane z 2 łyżkami drobno posiekanych migdałów)mąka (lub 1/2 szklanki panko wymieszane z 2 łyżkami drobno posiekanych migdałów)1WES E Sztuka języka angielskiegoświeża pietruszka, do dekoracjiświeża pietruszka, do dekoracji2(zima)sos pieprzowo-cytrynowysos pieprzowo-cytrynowy1(zima)ser topiony o obniżonej zawartości tłuszczu (Velveeta), pokrojony w plasterkiser topiony o obniżonej zawartości tłuszczu (Velveeta), pokrojony w plasterki1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)1WES E Sztuka języka angielskiegoSOS Maślany CytrynowySOS Maślany Cytrynowy1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 szalotka, starta lub posiekana1 szalotka, starta lub posiekana2(zima)2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów0(zima)posiekana biała cebula (z 1 dużej lub 2 małych cebul)posiekana biała cebula (z 1 dużej lub 2 małych cebul)0(zima)suszone oreganosuszone oregano1(zima)Do posypania sałata rzymska, pokrojony pomidor i pokrojona w plasterki czerwona cebulaDo posypania sałata rzymska, pokrojony pomidor i pokrojona w plasterki czerwona cebula1dashSOS ostra paprykaSOS ostra papryka11 funt cukinii,1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)szalotka mielonaszalotka mielona1WES E Sztuka języka angielskiegoMieszanka Przypraw RybnychMieszanka Przypraw Rybnych1dashSos WorcestershireSos Worcestershire

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio vigneti delle Dolomiti. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio ma jasnożółty kolor z wyraźnymi kwiatowymi aromatami z nutą przyprawy; średnio treściwy z dobrą mineralnością i precyzyjnym wykończeniem.Dobrze pasuje do ryb i skorupiaków, drobiu, białych mięs jako przystawka lub do posiłku
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia62
Magazyn