Smażona fasolka szparagowa i Ranczo Wasabi
Smażona fasolka szparagowa i Ranczo Wasabi to Wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 455 kalorii. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką mąkę, szczypiorek, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Chrupiąca smażona fasolka szparagowa z majonezem Wasabi, Czosnek Wasabi i szałwia zielona fasola, oraz Zapiekany Tuńczyk z fasolką szparagową, cytryną i Wasabi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć śmietanę, maślankę, wasabi, szczypiorek i doprawić solą i pieprzem. Rezerwa.
Doprowadzić kilka centymetrów wody do wrzenia, sól i gotować fasolkę szparagową, 2 protokół.
Usuń, zimny wstrząs w łaźni lodowej, osusz i osusz na ręczniku kuchennym.
W międzyczasie podgrzej kilka centymetrów oleju na średnim lub średnim ogniu.
Połącz 1 szklankę wody, mąkę, proszek do pieczenia, cebulę, czosnek i jajka w misce, aby utworzyć ciasto. Fasolę zanurzyć w cieście, kilkanaście na raz, i smażyć w partiach. Schłodzić na stojaku chłodzącym.
Podsmażoną fasolkę podawać z dipperem wasabi.