Smażona Fasolka Szparagowa

Smażona Fasolka Szparagowa
Pan Fried Green Beans może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 110 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 44 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jeśli masz cebulę w proszku, sól i pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest super. Spróbuj Kotlety schabowe, ziemniaki i fasolka szparagowa, Patelnia cytrynowa tymianek Kurczak z ziemniakami i zieloną fasolką, oraz Smażona Fasolka Szparagowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W garnku ze stali nierdzewnej na średnim ogniu połącz fasolkę szparagową, czosnek w proszku, cebulę w proszku, sól i pieprz. Gotuj pod przykryciem, aż fasola zacznie się pocić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Oliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, OpcjonalnieOliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, Opcjonalnie
Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Zdjąć pokrywkę i od czasu do czasu mieszać, aż fasola będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
3
Gdy fasola i przyprawy zaczną "palić" na dnie patelni, co nada grillowany smak, wymieszaj oliwę z oliwek i wyłącz ogień. Przykryć i odstawić na kilka minut. Zeskrobać dno patelni, aby włączyć "spalone" przyprawy. Fasola powinna mieć ciemny, karmelowy kolor, ale nie Czarny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolor KarmelowyKolor Karmelowy
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia18
Magazyn