Smażona Brukselka Z Jabłkami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj smażonej brukselki z jabłkami. Jedna porcja zawiera 154 kalorie, 7G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka boczku, szalotki, brukselki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Smażona brukselka i jabłka, Smażona brukselka i jabłka, oraz Brukselka smażona z jabłkami i boczkiem.
Instrukcje
Brukselkę przeciąć na pół i pokroić na strzępy.
Boczek gotować na dużej patelni na średnim ogniu 8 do 10 minut lub aż ostry; usunąć boczek, i osuszyć na ręcznikach papierowych, zastrzegając 3 łyżki. kapie na patelni. Pokruszony bekon.
Podsmaż jabłko, szalotka, i czosnek w gorących kapiących na średnim ogniu 3 protokół. Wymieszać w winie i dalej 3 składniki, mieszając, aby rozluźnić cząstki z dna patelni. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut.
Dodaj brukselkę; saute 8 do 10 minut lub aż kiełki są chrupiące-delikatne. Top z ogolonym parmezanem i pokruszonym boczkiem.