Smażalnia Ryb
Smażalnia Ryb to pescatarian przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 228 kalorii. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz sól, mąkę, mączkę kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Z łyżeczką wynik 16%, to danie jest raczej złe. Spróbuj New England Fish Fry, Kurczak z brokułami Stir-Fry, oraz Stir-Fry z wołowiną i brokułami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Whitebait: dokładnie umyć whitebait w 2 do 3 zmian zimnej wody.
W głębokim ciężkim garnku lub patelni podgrzać 3 szklanki oleju roślinnego do gorąca. Pracując w partiach 1-cup, lekko pogłębiać whitebait w mące i gotować, aż chrupiące i złociste.
Usuń za pomocą płaskiego skimmera i osusz na papierowych ręcznikach. Lekko posolić i podawać natychmiast.
Odcedzić Likier z ostryg. Należy go wyrzucić lub sve do innego użycia.
Ostrygi lekko posmarować mąką, wstrząsając, aby usunąć nadmiar. Ostrygi podsmażyć na klarowanym maśle, aż zaczną brązowieć.
Odcedzić sok z małży. Należy go wyrzucić lub zarezerwować do innego użytku. Pogłębiać małże lekko mączką kukurydzianą, wstrząsając, aby usunąć nadmiar. Smażymy małże w 1 calu gorącego oleju roślinnego, aż będą chrupiące.
Ostrygi i małże można również zanurzyć w ubitym jajku, a następnie w mące lub bułce tartej. Można je smażyć na klarowanym maśle lub oleju roślinnym.
Podawać z Remoulade lub sosem tatarskim.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Menage a Trois Limelight Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 11 dolarów.
![Menage a Trois Limelight Pinot Grigio]()
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Ménage à Trois Limelight rzuca światło na orzeźwiające cytrusowe smaki w najbardziej olśniewający sposób. Limelight to nowa gwiazda z seksownymi aromatami kwiatu pomarańczy, które prowadzą do pikantnej limonki i przepysznych smaków jabłek Granny Smith, które sprawiają, że jesteś pucker up. Nutę wiciokrzewu i mineralności równoważą wyraźne nuty cytrusowe, zanim zasłony opadną, z orzeźwiającym, chrupiącym wykończeniem.