Smażalnia Ryb

Smażalnia Ryb
Smażalnia Ryb to pescatarian przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 228 kalorii. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz sól, mąkę, mączkę kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Z łyżeczką wynik 16%, to danie jest raczej złe. Spróbuj New England Fish Fry, Kurczak z brokułami Stir-Fry, oraz Stir-Fry z wołowiną i brokułami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Whitebait: dokładnie umyć whitebait w 2 do 3 zmian zimnej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
WhitebaitWhitebait
WodaWoda
2
Odcedzić i osuszyć.
3
W głębokim ciężkim garnku lub patelni podgrzać 3 szklanki oleju roślinnego do gorąca. Pracując w partiach 1-cup, lekko pogłębiać whitebait w mące i gotować, aż chrupiące i złociste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
WhitebaitWhitebait
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
GarnekGarnek
4
Usuń za pomocą płaskiego skimmera i osusz na papierowych ręcznikach. Lekko posolić i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
SkimmerSkimmer
1
Odcedzić Likier z ostryg. Należy go wyrzucić lub sve do innego użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
OstrygiOstrygi
AlkoholAlkohol
2
Ostrygi lekko posmarować mąką, wstrząsając, aby usunąć nadmiar. Ostrygi podsmażyć na klarowanym maśle, aż zaczną brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło KlarowaneMasło Klarowane
OstrygiOstrygi
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
3
Wyjąć łyżką szczelinową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
4
Podawać natychmiast.
1
Odcedzić sok z małży. Należy go wyrzucić lub zarezerwować do innego użytku. Pogłębiać małże lekko mączką kukurydzianą, wstrząsając, aby usunąć nadmiar. Smażymy małże w 1 calu gorącego oleju roślinnego, aż będą chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
MałżeMałże
SokSok
2
Podawać natychmiast.
3
Ostrygi i małże można również zanurzyć w ubitym jajku, a następnie w mące lub bułce tartej. Można je smażyć na klarowanym maśle lub oleju roślinnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło KlarowaneMasło Klarowane
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Bułka TartaBułka Tarta
OstrygiOstrygi
MałżeMałże
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
4
Podawać z Remoulade lub sosem tatarskim.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TatarskiSos Tatarski
RemouladeRemoulade
5
artykuł var
6
Typ_27_data = {};
7
artykuł
8
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Menage a Trois Limelight Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 11 dolarów.
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Ménage à Trois Limelight rzuca światło na orzeźwiające cytrusowe smaki w najbardziej olśniewający sposób. Limelight to nowa gwiazda z seksownymi aromatami kwiatu pomarańczy, które prowadzą do pikantnej limonki i przepysznych smaków jabłek Granny Smith, które sprawiają, że jesteś pucker up. Nutę wiciokrzewu i mineralności równoważą wyraźne nuty cytrusowe, zanim zasłony opadną, z orzeźwiającym, chrupiącym wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn