Smaczny łosoś w glazurze klonowej

Smaczny łosoś w glazurze klonowej
Potrzebujesz bezglutenowego, bezmlecznego, przyjaznego dla mapy żywności i pescatariańskiego dania głównego? Smaczny łosoś w glazurze klonowej może być super przepisem do wypróbowania. Ten przepis jest przeznaczony dla 4 osób i kosztuje 4,15 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 34 g białka, 11 g tłuszczu i łącznie 288 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ten przepis z Taste of Home wymaga sosu hoisin, syropu klonowego, musztardy i filetów z łososia. Ten przepis polubiło 46 smakoszy i kucharzy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 99% wyniku, co jest niesamowitym wynikiem. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Łosoś w glazurze klonowej, Łosoś w glazurze klonowej i Łosoś w glazurze klonowej.

Instrukcje

1
W małej misce wymieszaj sos hoisin, syrop i musztardę; odłożyć na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos HoisinSos Hoisin
1 9-calowa Skorupa Ciasta, Pieczona1 9-calowa Skorupa Ciasta, Pieczona
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Sera Ricotta, Temperatura Pokojowa (około 1/2 Szklanki)4 Uncje Sera Ricotta, Temperatura Pokojowa (około 1/2 Szklanki)
2
Łososia ułożyć skórą do dołu na natłuszczonej patelni z brojlerami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
3
Podpiekaj 4-6 cali od ognia przez 5 minut.
4
Połowę sosu posmaruj łososiem. Smaż przez 7-10 minut dłużej lub do momentu, aż ryba zacznie się łatwo łuszczyć widelcem, od czasu do czasu smarując pozostałym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Zamrożony Groszek Włóż Do Durszlaka I Włóż Pod Gorącą Wodę Do RozmrożeniaZamrożony Groszek Włóż Do Durszlaka I Włóż Pod Gorącą Wodę Do Rozmrożenia
Mandarynki, 3 SztukiMandarynki, 3 Sztuki

Polecane wino: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc

Pinot Noir, Chardonnay i Sauvignon Blanc to świetny wybór do łososia. Aby zdecydować się na kolor biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest doskonałym przyjacielem maślanych, kremowych dań, podczas gdy sauvignon blanc może uzupełniać dania ziołowe lub cytrusowe. Jasna czerwień o niskiej zawartości tanin, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jednym z win, które możesz spróbować, jest MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 24 dolarów.
Ranczo MacMurray Rosyjska rzeka Pinot Noir
Ranczo MacMurray Rosyjska rzeka Pinot Noir
Nasze Pinot Noir MacMurray Ranch 2012 Russian River Valley otwiera się aromatami lawendy i jeżyny, które ustępują smakom ciemnej wiśni i granatu. To soczyste wino ma jedwabisty posmak, otoczony subtelnymi nutami dębu dojrzewającego w beczce.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia74
Magazyn