Smaczne Tacos Z Soczewicy
Smaczne Tacos z soczewicy to meksykański przepis, który służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 215 kalorii. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka cebuli, rosół z kurczaka, muszle Taco i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 39%. Spróbuj Smaczne Tacos Z Soczewicy, Smaczna Zupa Z Soczewicy, oraz Smaczne Tacos dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać cebulę i czosnek do miękkości, o 5 protokół.
Wymieszać soczewicę i przyprawy taco do mieszanki cebuli; gotować i mieszać przez 1 minutę.
Przykryć soczewicę bulionem z kurczaka i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej; przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż soczewica będą miękkie, 25 do 30 minut.
Odkryć i gotować, aż mieszanina jest lekko zagęszczony, 6 do 8 protokół. Lekko rozgnieść soczewicę; wymieszać z salsą.
Podawać około 1/4 szklanki mieszanki soczewicy w każdej skorupie taco; top z sałatą, pomidory, ser Cheddar, i śmietana.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować, jest Willamette Valley Vineyards Whole Cluster rosé z Pinot Noir. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
![Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir]()
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.