Smaczny placek dyniowy z syropem klonowym może być właśnie tym deserem, którego szukasz. Ten przepis jest dla 2 osób i kosztuje 1,04 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 10 g białka , 17 g tłuszczu i łącznie 545 kalorii . Można się nim delektować o każdej porze, ale jest szczególnie dobry na Święto Dziękczynienia . 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i kup sól, mąkę, zamiennik jajek i kilka innych rzeczy, aby przygotować go dzisiaj. Jest dostarczany przez Taste of Home. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 55 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 49% , co jest dobrym wynikiem. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się również spodobać przepisy takie jak Pecan Pumpkin Pie Dessert Pizza with Maple Whipped Cream , A Healthy & Tasty Banana Shake i Tasty Easy Meatloaf .
Instrukcje
1
W małej misce wymieszaj mąkę i sól; pokrój w smalec, aż powstanie kruszonka. Stopniowo dodawaj wodę, mieszając widelcem, aż ciasto utworzy kulkę. Przykryj i wstaw do lodówki na 15 minut lub do momentu, aż będzie łatwe do obróbki. Tymczasem w małej misce wymieszaj składniki nadzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Jagody, Maliny, Jeżyny I Pokrojone Truskawki
2 Kulki Dobrej Jakości Mozzarelli O Wadze 4 Uncji, Porwane Na Kawałki
1/2 Do 3/4 Szklanki Mąki Pełnoziarnistej
1 żółta Papryka, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
2 łyżki Wody, Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
2
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto na formę do ciasta o średnicy 5 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kulki Dobrej Jakości Mozzarelli O Wadze 4 Uncji, Porwane Na Kawałki
1 Płaska łyżka Drobnej Soli Morskiej
3
Przenieś ciasto na formę do ciasta. Przytnij do 1/2 cala poza krawędź formy; krawędzie faliste.
4
Wlać nadzienie do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W Czekoladzie
5
Piec w temperaturze 375° przez 40-45 minut lub do momentu, aż nóż włożony blisko środka będzie czysty. Ostudzić na kratce. Przechowywać w lodówce.