Smaczna Zapiekanka Z Zielonej Fasoli
Tasty Green Bean Casserole to amerykański przepis, który służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 226 kalorii, 10g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka boczku, mleka, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 36%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Żywy Smaczne Green Bean Przepis, Kale Casserole {aktualizacja Na Klasyczne Święto Dziękczynienia Green Bean Casserole}, oraz Zapiekanka z zielonej fasoli IV dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Podsmaż boczek na patelni na średnim ogniu, aż będzie chrupiący.
Odcedzić na ręcznikach papierowych, pokruszyć i odstawić.
Odcedzić większość tłuszczu boczku z patelni i umieścić na średnim ogniu.
Dodać cebulę i paprykę; gotować i mieszać do miękkości. Wymieszać z winem, zeskrobując wszystkie kawałki boczku z dna patelni.
Wymieszać z masłem, mlekiem, zupą i sosem sojowym. Doprawić solą i pieprzem. Wymieszać fasolkę szparagową i boczek, aż równomiernie pokryte. Złożyć ser, a następnie przenieść do naczynia do pieczenia 9x13 cali.
Piec 25 minut w nagrzanym piekarniku, aż się nagrzeje. sos jest bąbelkowy.