Smażony Bok Choy z imbirem i czosnkiem

Smażony Bok Choy z imbirem i czosnkiem
Smażony Bok Choy z imbirem i czosnkiem wymaga ok. 10 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 57 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 57 kalorii. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 72 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś sól i mielony pieprz, imbir, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To działa dobrze jako bardzo niedrogie przystawki. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 100%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Czosnek imbir cukinia makaron miska z łososiem i Bok Choy, Smażony Bok Choy z czosnkiem, imbirem i szalotki, oraz Bok Choy, Shiitake i kluski czosnkowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodać czosnek i imbir i gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
4
Dodaj bok choy i sos sojowy gotować 3 do 5 minut, aż warzywa zwiędną i łodygi są chrupiące-delikatne. Doprawić do smaku solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Bok ChoyBok Choy
ZieloniZieloni
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia76
Magazyn