Smażone Wiązki Zielonej Fasoli
Need a wegetariańska przystawka? Smażone wiązki zielonej fasoli może być świetny przepis, aby spróbować. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 163 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pieprzu, czosnek w proszku, sól, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Wiązki Zielonej Fasoli, Wiązki Zielonej Fasoli, oraz Wiązki Zielonej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wiązać około 5 fasolki szparagowej, wiążąc w centrum z pasem zielonej cebuli.
Połączyć przyprawy domu i mąki. Fasolkę szparagową zanurzyć w maślance i zwinąć w mieszankę mąki. Na głębokiej patelni lub holenderskim piekarniku smażyć na gorącym oleju, aż uzyska złoty kolor.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Składniki wymieszać i przechowywać w szczelnym pojemniku do 6 miesięcy.