Smażone Tykwy Luffa z jajkami
Smażone Tykwy Luffa z jajkami mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 134 kalorie, 6G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. 29 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać jajka, olej roślinny, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Chińskie jajka sadzone i pomidory, Mieszaj Smażone Krewetki, Jajka I Groszek, oraz Smażone krewetki z jajkami i Chińskim szczypiorkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w 12-calowej patelni nieprzywierającej na średnim ogniu, aż do połysku.
Dodać czosnek i smażyć na Jasny brąz i pachnące, o 30 sekund.
Dodaj tykwy i 2 łyżeczki sosu rybnego na patelnię. Wymieszać i gotować, aż lekko zmięknie, o 1 minutę.
Dodać jajka. Gotować, mieszając, aż jajka są ledwo ustawione, o 1 minutę dłużej. Doprawić do smaku sosem rybnym.
Przełożyć na talerz i odkurzyć białym pieprzem.