Smażone Tofu z sosem pieczarkowym

Smażone Tofu z sosem pieczarkowym
Smażone Tofu z sosem grzybowym to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 522 kalorie. Na 7,81 zł / porcja, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz skrobię kukurydzianą, cebulę, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać tofu można śledzić to danie główne z Sernik Z Tofu jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest solidne. Spróbuj Panierowane Tofu pieczone w piekarniku z sosem grzybowym Portobello, Stek smażony na wsi z sosem pieczarkowym, oraz Kotlety schabowe smażone na patelni z sosem pieczarkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej patelni niereaktywnej, podgrzać 1 łyżkę oleju arachidowego na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać grzyby w równej warstwie i gotować, obracając raz, aż rumiane, o 3 protokół z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
3
Dodaj 1 łyżkę sosu sojowego, wrzucić do herbu i gotować przez 2 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
4
Pieczarki przełożyć na talerz. Zmniejszyć ogień do niskiej i dodać pozostałe 1/2 łyżka oleju z orzeszków ziemnych na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać plasterki czosnku w równej warstwie i gotować, aż złoty kolor, o 3 protokół. Zwiększyć ogień do umiarkowanego, dodać cebulę i gotować, mieszając, aż zwiędnie, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
6
Dodaj białe wino i zeskrobać dno patelni, aby poluzować rumiane kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodaj sos ostrygowy i pozostałe 1 łyżka sosu sojowego i doprowadzić do duszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos OstrygowySos Ostrygowy
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
8
Tymczasem rozpuścić skrobię kukurydzianą w 1 szklance wody i wymieszać z sosem na patelni. Powrót grzyby na patelnię i dusić sos aż zgęstnieje, o 4 protokół. Wymieszać z olejem sezamowym i doprawić pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Zdjąć z ognia.
10
W średnim rondlu podgrzać olej roślinny na umiarkowanie wysokim ogniu, aż zarejestruje 360 na termometrze do głębokiego smażenia. Delikatnie poklepać suche tofu ręcznikami papierowymi i ostrożnie obniżyć 4 plastry do gorącego oleju. Odsuń się. olej może się rozpryskać. Smażyć na złoty kolor tofu, delikatnie zeskrobując go z dna patelni z łopatką szczelinową, jeśli wydaje się trzymać, o 4 protokół. Za pomocą łopatki, przenieść tofu do blachy do pieczenia. Poklep go ręcznikami papierowymi, aby usunąć nadmiar oleju i ogrzać w niskim piekarniku. Powtórz procedurę z pozostałymi plastrami tofu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
11
Podgrzać sos grzybowy na umiarkowanie wysokim ogniu, mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
12
Polać sosem na talerz, ułożyć plastry tofu na wierzchu i podawać od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
13
Uwagi: jedna porcja: kalorie 408 kcal, Białko 12 gm, białko sojowe 9 gm, węglowodany 16 gm, Cholesterol 0, tłuszcz całkowity 2 GM, tłuszcz nasycony 8 gm
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Białka SojowegoProszek Białka Sojowego
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Magazyn