Smażone ostrygi Dorseya
Przepis na smażone ostrygi może zaspokoić Twoje Południowe pragnienie w ok. 25 minut. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 103 kalorie, 2G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 21 mówi, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz sól, mieszankę naleśników, obrane ostrygi i sok oraz kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne, przyjazne dla fodmap, całe 30 i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Ostrygi Smażone Na Patelni, Ostrygi Smażone, oraz Ostrygi Smażone dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu do 350 stopni F (175 stopni C).
Połącz ostrygi, sok z ostryg, jajko, sól, pieprz i Old Bay przyprawy. Delikatnie wymieszać mieszankę naleśnikową, aby uzyskać cienkie ciasto.
Łyżka ostryg pojedynczo do gorącego oleju. Wokół ostryg powinno być wystarczająco dużo ciasta, aby je pokryć, ale nie powinno być zbyt grube.
Smażyć na złoty kolor z obu stron.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować Gunderloch Estate Riesling Dry. Recenzenci bardzo to lubią z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
![Gunderloch Estate Riesling Dry]()
Gunderloch Estate Riesling Dry