Smażone figi i białe brzoskwinie z redukcją balsamiczną

Smażone figi i białe brzoskwinie z redukcją balsamiczną
Smażone figi i białe brzoskwinie z redukcją balsamiczną to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 119 kalorii. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Mieszanka brzoskwiń, pieprzu, crème fraîche i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Crostini z figami i kozim serem, polane balsamiczną redukcją, Brzoskwinie i "krem" z domową redukcją balsamiczną, oraz Pieczone Połówki Piersi Kaczki Z Redukcją Wiśni Balsamicznej.

Instrukcje

1
Ugotuj ziarna pieprzu na małej patelni na średnim ogniu 6 minut lub aż pachnące i tosty. Super.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Umieść ziarna pieprzu w wytrzymałej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny; uszczelnij. Ziarna pieprzu zmiażdżyć młotkiem do mięsa lub wałkiem do ciasta; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Meat TenderizerMeat Tenderizer
Torby ZiplocTorby Ziploc
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
3
Rozpuścić 1 łyżeczkę masła na dużej patelni na średnim ogniu; wymieszać 1 łyżeczkę tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
TymianekTymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać brzoskwinie, pokroić boki w dół, na patelnię. Gotować 2 protokół lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrzoskwiniaBrzoskwinia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Zdjąć z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Umieść 1 połówkę brzoskwini, pocięte boki do góry, na każdym z 8 talerzy. Na patelni roztopić pozostałą 1 łyżeczkę masła; wymieszać pozostałą 1 łyżeczkę tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
BrzoskwiniaBrzoskwinia
TymianekTymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodaj figi, ściąć boki w dół, na patelnię; gotować 2 protokół lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
FigiFigi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Umieść dwie połówki fig na każdym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
FigiFigi
9
Dodaj ocet do patelni; gotować na średnim ogniu, aż zmniejszy się do 3 łyżek stołowych (o 3 protokół). Lekko schłodzić. Łyżka około 2 łyżeczki crme frache do środka każdej połowy brzoskwini; mżawka około 1 łyżeczka octu mieszaniny na każdej porcji.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
BrzoskwiniaBrzoskwinia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Każdą porcję posypać około 1/8 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
11
Posypać równomiernie solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn