Smażona wołowina na patyku
Beef Stir-Fry on a Stick to danie główne dla 4 osób. Jedna porcja zawiera 604 kalorie, 28 g białka i 34 g tłuszczu. Za 4,68 USD za porcję ten przepis pokrywa 31% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Ten przepis z Taste of Home wymaga płatków pieprzu, sosu sojowego, ząbka czosnku i sosu hoisin. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i bezmleczną. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 68% wyniku, co jest całkiem niezłym wynikiem. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Beef Chow Fun (smażona wołowina i makaron), Beef Chow Fun (smażona wołowina i makaron) i Beef Chow Fun (smażona wołowina i makaron).
Instrukcje
Do glazury w małej misce wymieszaj sos hoisin, wodę, olej, sos sojowy, czosnek i płatki pieprzu.
Na cztery metalowe lub namoczone drewniane patyczki nadziewamy na przemian brokuły, dynię, czerwoną paprykę i wołowinę. Grilluj pod przykryciem na średnim ogniu lub podpiekaj w odległości 4 cali od ognia przez 6-7 minut z każdej strony lub do momentu, aż mięso osiągnie pożądaną konsystencję, a warzywa będą miękkie, od czasu do czasu polewając glazurą.