Smażona Sieja z karczochami, oliwkami i suszonymi pomidorami

Smażona Sieja z karczochami, oliwkami i suszonymi pomidorami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj smażonej siei z karczochami, oliwkami i suszonymi pomidorami. Ten pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 6,72 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 503 kalorie, 42g białka, oraz 21 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś liście pietruszki, przepyszne, suszone na słońcu pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 118 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Quiche ze szpinakiem z suszonymi pomidorami, Kolacja dziś wieczorem: Sieja pieczona z pomidorami, oliwkami i kaparami, oraz Arkusz Pan łosoś z pomidorami i oliwkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprawić mąkę solą i pieprzem i umieścić w płytkiej misce. Filety rybne pogłębiać w mące, aż będą dobrze pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Filety RybneFilety Rybne
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Podgrzać połowę oliwy na ciężkiej patelni, aż lekko dymiąc, a następnie smażyć karczochy, aż zaczną brązowieć, często mieszając, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać kapary, oliwki, czosnek i suszone pomidory i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Pomidory Ze SłoikaSuszone Pomidory Ze Słoika
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
4
Umieść mieszaninę karczochów w misce i odstawić do czasu potrzebnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Rozgrzać pozostały olej na patelni, aż lekko palenia na średnim ogniu, a następnie dodać filety na patelni. Gotować na złoty kolor, o 4 protokół z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Umieścić filety na podgrzanej płycie, przykryć i ogrzać.
7
Powrót mieszaniny karczochów na patelni wraz z winem. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia i gotować, aż wino zmniejszy się o połowę. Doprawić solą i pieprzem, następnie wymieszać z cytryną, masłem i natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Filety podawać na półmisku z dodatkiem mieszanki karczochów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Santi Sortesele Pinot Grigio. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia46
Magazyn