Need a danie główne bezglutenowe? Powolny kuchenka zielona fasola zapiekanka może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 383 kalorie, 15g białka, oraz 18g tłuszczu. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 432 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś parmezan, sól, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 10 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 88%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Zapiekanka Z Zieloną Fasolą, Slow Cooker Zapiekanka Z Zieloną Fasolą, oraz Slow Cooker Zapiekanka Z Zieloną Fasolą.
Instrukcje
1
Połącz zieloną fasolkę, krem z rosołu, mleko, parmezan, sól, czarny pieprz i połowę puszki smażonej cebuli w powolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekana żółta Cebula (opcjonalnie)
Francuska Cebula Smażona
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 5 do 6 godzin. Zapiekanka z pozostałą cebulą do podania.