Slow Cooker Veggie - zupa wołowa z okrą

Slow Cooker Veggie - zupa wołowa z okrą może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 472 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.89 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka ziemniaków, sól i pieprz, ketchup, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać mieszane warzywa, można śledzić to danie główne z Deser Z Pumpkin Pie jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 76%. Spróbuj Łatwa Wegetariańska Wołowina Zupa Wolnoopalająca, Slow Cooker gulasz wołowo-warzywny, oraz Slow Cooker Creamy Veggie & Wild Rice Soup dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na patelni na średnim ogniu, gotować mieloną wołowinę i cebulę, aż wołowina będzie równomiernie brązowy i cebula jest miękka.
W wolnej kuchence, wymieszać wołowinę i cebulę, pomidory pokrojone w kostkę, włoskie pomidory pokrojone w kostkę, warzywa, okra, ziemniaki, ketchup, sól i pieprz.
Wlać wystarczającą ilość wody do pokrycia.
Przykryć powolną kuchenkę i gotować 4 godziny na niskim poziomie.