Slow-Cooker: Tuscan Pot Roast

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Slow-Cooker : Tuscan Pot Roast. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 8 i kosztuje 2,72 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 42g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 447 kalorii. Udaj się do sklepu i podnieś grzyby, pomidory z puszki, marchew i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Powolna Kuchenka Balsamiczna Pieczeń Garnkowa, Powolna Kuchenka Tuscan Pot Roast, oraz Paleo rozdrobnione Slow Cooker pieczeń wołowa z dynią i salsą + Roundup Slow Cooker i gratisy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu i brązowy pieczeń ze wszystkich stron.
Przenieść pieczeń do 4-do 6-quart powolnej kuchenki. Do tłuszczu pozostałego na patelni, dodać cebulę, seler, marchew, i czosnek. Gotować, mieszając często, do miękkości, o 10 protokół.
Dodać koncentrat pomidorowy i wymieszać, aby pokryć warzywa; przenieść do kuchenki.
Wlać wino na patelnię i zeskrobać wszelkie rumiane kawałki; dodać zawartość patelni do kuchenki, wraz z grzybami, sól, oregano, i pomidory (plus 1 szklanka ich płynu). Gotować 8 godzin na małym ogniu lub 4 godziny na dużym ogniu.