Slow Cooker Pulled Pork Roast

Powolne Cooker Pulled Pork Roast może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 8. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 376 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 10 minut. Jeśli masz czosnek, musztarda, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Slow Cooker Beer Pulled Pork & BBQ Pulled Pork Sandwiches, Wieprzowina na BlogHer Food 2013 + niesamowicie łatwa do powolnego gotowania wieprzowina, oraz Slow Cooker Pulled Pork.
Instrukcje
Usunąć wszystkie sznurki z pieczonego i odciąć nadmiar tłuszczu.
Umieścić chili w proszku w misce; wymieszać w oleju, chili, pieprz, kminek, kolendra, papryka, ziele angielskie, sól i czosnek do pasty. Przetrzyj całą wieprzowinę, pracując mieszaninę przypraw do mięsa dobrze. Marynować przez co najmniej 30 minut lub przez noc.
Przenieść pieczeń do powolnej kuchenki.
Ketchup zmiksować z octem, melasą i musztardą.
Wlać mieszaninę na pieczeń i gotować na niskim przez 8 do 10 godzin lub aż bardzo miękkie.
Przenieść pieczeń do dużej miski; wyrzucić widoczny tłuszcz. Użyj dwóch widelców, aby oddzielić mięso na długie nitki.
Wyjąć 1 1/2 szklanki soków do gotowania i przecedzić do rondla.
Ubić skrobię kukurydzianą i doprowadzić do wrzenia. Gotować, mieszając, aż zgęstnieje i bulgotanie. Odstawić rozdrobnione mięso do wolnej kuchenki; wymieszać, aby połączyć się z pozostałymi sokami do gotowania.
Mięso podawać na miękkich bułkach; skropić zagęszczoną mieszanką sosu do smaku.