Slow Cooker Pikantny mostek z Teksańskim kawiorem

Slow Cooker Spicy Brisket z Teksańskim kawiorem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 5,23 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 591 kalorii, 73g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Chanuka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to drogie przepis dla fanów Żydowskiego jedzenia. Jeśli masz black-Eyed peas, cebula, mieszanka przypraw cajun, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Simple Slow-Cooker Mostek & Serdeczny Mostek Tacos, Chili Lime Texas Caviar (Cowboy Caviar), oraz Wędzone, przyprawy przetarte, Texas-Style mostek na Texas tosty dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na bardzo dużej patelni podgrzać 2 łyżki oleju.
Posypać mostek całym 1 łyżką stołową plus 1 łyżeczka mieszanki przypraw.
Dodaj mostek na patelni i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż dobrze rumiane, o 5 protokół na stronę.
Przenieść mostek do wolnej kuchenki.
Dodaj pozostałą 1 łyżkę oleju do patelni.
Dodać cebulę i czosnek i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 5 protokół.
Dodać pozostałą 1 łyżkę mieszanki przypraw i gotować, mieszając, aż pachnące, o 3 protokół.
Dodaj Czas i pomidory i ich soki na patelni i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, skrobanie do uwolnienia rumiane kawałki na dnie.
Wlać mieszaninę do wolnej kuchenki. Przykryć i gotować na wysokiej przez 1 godzinę. Podgrzać i gotować przez 1 godzinę dłużej.
Dodać black-Eyed peas do kuchenki, przykryć i gotować na niskim 3 1/2 godziny, aż mostek i groszek będą miękkie.
Przenieś mostek na deskę do rzeźbienia. Przykryć luźno folią i pozostaw przez 15 minut. SOS doprawić solą. Wyrzeźbić mostek w plastry o grubości 1/3 cala i za pomocą dużej szpatułki ostrożnie zwrócić mostek do kuchenki. Wyłącz kuchenkę i pozostaw mostek w sosie przez co najmniej 15 minut lub do 1 godziny przed podaniem.