Slow-Cooker Pikantne Azjatyckie Grillowane Perkusje
Slow-Cooker pikantne Azjatyckie grillowane Perkusje może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 538 kalorii, 35g białka, oraz 30 g tłuszczu. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odebrać miód sos barbecue, sos sojowy, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 39%, który nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Slow-Cooker Pikantne Azjatyckie Grillowane Perkusje, Slow Cooker Pikantny Kurczak Z Grilla, oraz Pikantne Azjatyckie Skrzydełka Z Kurczaka Z Grilla.
Instrukcje
Ustaw sterowanie piekarnikiem na pieczenie. Spray 3 1/2-do 4-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu. Stojak na brojlery natryskowe z natryskiem do gotowania.
Miejsce na stojaku w patelni.
Broil 3 cali od ciepła 8 minut lub aż rumiane.
Umieścić perkusję w wolnej kuchence. W małej misce wymieszać sos barbecue, sos Sriracha, sos sojowy i czosnek; wlać na bębny.
Przykryć; gotować na małym ogniu 3 godziny.
Podawać z sosem do maczania.
Dekoruj sezamem i cebulą.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Azjatyckie można połączyć z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, wino. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
![Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, Wino]()
Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, Wino
To piękne wino jest cudownie spójne rocznik po roczniku. Otrzymujemy najwyższej jakości owoce Chenin Blanc z rancza Wilsona w Clarksburgu, co pozwala nam produkować wyraziste, dopracowane i pyszne wino. Na początku Zawirowania aromaty białej gruszki, ananasa i banana wyrastają do przodu ze szklanki. Na podniebieniu wino jest orzeźwiające smakami dojrzałej mandarynki i brzoskwiń. Odczucia w ustach są żywe, ale bogate i mają subtelną kremowość. Fermentacja w 100% ze stali nierdzewnej gwarantuje świeżość owoców, które fani tego wina docenili przez lata. To kwintesencja letniego napoju i idealne wino do połączenia ze świeżymi ostrygami!