Slow Cooker peklowana wołowina i kapusta
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu europejskich przepisów, więc spróbuj wołowiny peklowanej z kapustą. Na $6.89 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja zawiera 1289 kalorii, 77g białka, oraz 82g tłuszczu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka kapusty, śmietany, selera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać stout można śledzić to danie główne z Guinness, Whiskey & Irish Cream Cupcakes jako deser. 984 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 15 minut. dzień św. Patryka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Slow Cooker peklowana wołowina i kapusta, Wołowina peklowana z kapustą, oraz Wołowina peklowana z kapustą.
Instrukcje
Do serwowania: sos musztardowo-chrzanowy, przepis poniżej
Umieść seler, marchew, cebulę i ziemniaki na dnie dużej wolnej kuchenki lub garnka. Przepłukać mostek wołowy i ułożyć na warzywach.
Dodaj butelkę stout, przyprawy i tyle wody, aby po prostu przykryć mięso. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez osiem do dziewięciu godzin.
Wyjąć mięso i warzywa z garnka i przykryć folią, aby się ogrzać. Zwiększyć ogień do wysokiej i gotować kapustę, aż zmięknie, ale nadal chrupiące, 20 do 30 protokół.
Mostek pokroić na ziarno, podawać z warzywami, musztardą i sosem chrzanowym. Podaj dodatkowy płyn do gotowania przy stole.
Ubij śmietanę na miękkie szczyty, a następnie złóż śmietanę i chrzan do smaku. Doprawić solą, pieprzem i odrobiną ostrego sosu.;