Slow Cooker Mexican Pulled Pork
Przepis powolny kuchenka meksykańska wieprzowina wyciągnięta może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 6 godzin i 5 minut. Jedna porcja zawiera 230 kalorii, 24g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 7352 smakoszy i kucharzy. Mieszanka brązowego cukru, pieczeń z łopatki wieprzowej, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Slow Cooker Mexican Pulled Pork , Slow Cooker Mexican Pulled Pork, oraz Mexican Pulled Pork Shoulder in the Slow Cooker dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij razem składniki rub w małej misce. 2 Jeśli pieczeń jest związana sznurkiem rzeźniczym, rozwiąż ją. Pieczeń osuszyć ręcznikami papierowymi. Rub mieszankę przypraw do pieczenia na całym, zastrzegając wszelkie resztki mieszanki przypraw na później. Marynować w rub co najmniej jedną godzinę lub przez noc. 3
Rozgrzać olej roślinny na patelni na średnim ogniu. (Jeśli używasz powolnej kuchenki z wyjmowanym pojemnikiem, który można użyć na płycie kuchennej, użyj tego, w przeciwnym razie użyj oddzielnej patelni.)
Na patelni umieścić pieczeń i brązowy ze wszystkich stron.4
Ułożyć pieczeń w powolnej kuchence i dodać wszelkie zastrzeżone przyprawy. Gotować na niskim ustawieniu przez 6 do 10 godzin, aż wieprzowina rozpadnie się przetargu. 5
Wyjmij pieczeń z wolnej kuchenki i umieść na desce do krojenia.
Pokroić na duże kawałki. Następnie użyj dwóch widelców, aby rozerwać mięso na strzępy wielkości kęsa. Odstawić kawałki do wolnej kuchenki i wrzucić do płaszcza z sokiem z pieczeni.
Podawać z tortillami, awokado i salsą.