Slow Cooker Lepkie Ciasto Brownie
Przepis powolne Cooker lepki ciasto Brownie może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 3 godziny i 10 minut. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 556 kalorii, 7G białka, oraz 31 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. 32 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Sprawdza się jako deser w bardzo przystępnej cenie. Jeśli masz vanillan ekstrakt, masło, sól koszerna, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Slow-Cooker Lepkie Ciasto Czekoladowe Pudding, Slow Cooker Brownie Pudding Cake, oraz Slow-Cooker Chocolate Chip-Brownie Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyłożyć wkład 4-lub 6-litrowej wolnej kuchenki z dużym kawałkiem folii, a następnie obficie posmarować folią.
W średniej misce wymieszać roztopione masło, cukier, kakao w proszku, mąkę, jajka, wanilię i 1/2 łyżeczki soli. Wchodzisz w kawałki czekolady. Zeskrobać ciasto na przygotowaną wkładkę w równomiernej warstwie. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 3 godziny; ciasto powinno być ustawione na brzegach i lepkie w środku.
Ciasto podawać na ciepło, wsypane do miski i posypane lodami.