Slow-Cooker kremowy Herbed gulasz z kurczaka (gotowanie dla 2)
Slow-Cooker kremowy Herbed gulasz z kurczaka (gotowanie dla 2) wymaga z grubsza 6 godzin i 35 minut od początku do końca. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 362 kalorie, 27g białka, oraz 16G tłuszczu. Na 2,43 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do Jesień. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. sprawdza się jako raczej tanie danie główne. Jeśli masz pod ręką marchew, śmietanę, pieprz i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Slow-Cooker kremowy Herbed gulasz z kurczaka (gotowanie dla 2), Slow-Cooker Kremowy Herbed Gulasz Z Kurczaka, oraz Zapiekanka z indyka i dzikiego ryżu (Gotowanie dla 2 osób).
Instrukcje
Umieść marchew, ziemniaki, cebulę i seler w 2 1/2 - do 3 1/2-quart powolnej kuchence.
Połowę tymianku, sól i pieprz posypać warzywami w wolnej kuchence.
Kurczaka ułożyć na warzywach.
Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 6 do 7 godzin lub do soku z kurczaka jest jasne, gdy środek najgrubszej części jest cięte (180F) i warzywa są miękkie.
Dodać strąki grochu; gotować 5 do 10 minut lub aż chrupiące-miękkie.
Usuń kurczaka i warzywa z powolnej kuchenki do miski do serwowania, za pomocą łyżki szczelinowej. Przykryj folią aluminiową; utrzymuj ciepło. Zwiększyć kuchenkę do Ustawienia wysokiej temperatury.
Wymieszać śmietanę do ubijania, mąkę i pozostały tymianek; wymieszać do płynu w kuchence. Przykryć i gotować około 10 protokół lub aż zgęstnieje.
Polać kurczakiem i warzywami.