Slow-Cooker klopsiki i sosy kanapki
Need a dairy free main course? Slow-Cooker klopsiki i sos kanapki może być niesamowite przepis spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 445 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.96 za porcję. 18 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka sosu wołowego, bułki hoagie, klopsiki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać zmieloną gałkę muszkatołową, można śledzić to danie główne z Ciasto Jagodowe Z Gałką Muszkatołową jako deser. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Slow-Cooker klopsiki i sosy kanapki, Kanapki Klopsiki Slow Cooker, oraz Slow Cooker Buffalo Chicken Meatball Mini Sandwiches.
Instrukcje
Umieścić cebulę w 3 1/2 - do 4-quart powolnej kuchence.
Dodać mrożone klopsiki i sos.
Przykryć i gotować na małym ogniu Ustawienie 8 do 10 godzin.
Gałkę muszkatołową wymieszać z mieszaniną klopsików.
Potnij hoagie buns poziomo prawie w połowie.
Umieść 6 klopsików w każdej bułce. Top z sosem.