Slow Cooker kiełbasa i Squash lasagne

Slow Cooker kiełbasa i Squash lasagne
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać powolne kuchenka kiełbasa i Squash Lasagnan spróbować. Ten przepis służy 10 i kosztuje $3.39 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 24g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 398 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz ser fontina, makaron lasagne, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Powolna Włoska Kiełbasa Lasagna, Slow Cooker serowa lasagne z kiełbasą i wołowiną, oraz Gulasz wołowy z dyni (garnek błyskawiczny, Szybkowar lub Wolnowar).

Instrukcje

1
Połącz ricottę, 2 łyżki sera Asiago, 1 łyżkę natki pietruszki, 1 łyżkę szczypiorku, pieprz i 1 ząbek czosnku, starty, w misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser AsiagoSer Asiago
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Ser RicottaSer Ricotta
SzczypiorekSzczypiorek
PieprzPieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Doprowadzić 6 szklanki wody do wrzenia na dużej patelni; wymieszać z octem z czerwonego wina.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny CzerwonyOcet Winny Czerwony
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj squash i cukinię; gotować 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukiniaCukinia
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
4
Drenaż.
5
Patelnia ciepła na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodać kiełbasę; gotować 7 minut, mieszając do kruszonki. Wymieszać cebulę; gotować 8 minut lub aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
CebulaCebula
7
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
8
Dodać grzyby; gotować 10 minut lub aż pieczarkowy płyn prawie wyparuje. Zmielić 5 ząbków czosnku; wymieszać z grzybami. Wymieszać w magazynie, bazylia, i marinara. Doprowadzić do wrzenia; zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
GrzybyGrzyby
BazyliaBazylia
Mięso MieloneMięso Mielone
StadoStado
9
Aby zmontować lasagne, łyżka 1 szklanka mieszanki marinara na dnie 6-quart kuchenka elektryczna powolne. Top z makaronem 4, łamanie makaronu, aby dopasować kuchenkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
10
Warstwa połowa mieszaniny squasha, połowa mieszanki kiełbasy, i 1/4 Puchar ser fontina nad makaronem; top z 1 Puchar mieszaniny marinara. Ułóż 4 makaron nad mieszaniną marinara; top z mieszanką ricotta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser FontinaSer Fontina
MakaronyMakarony
Ser RicottaSer Ricotta
KiełbasaKiełbasa
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
11
Posypać 1/4 szklanki fontina; top z pozostałą połowę mieszanki kiełbasy i pozostałą połowę mieszanki squasha. Ułóż pozostałe 4 makaron nad mieszaniną squasha; top z pozostałymi 1 1/2 filiżanki sosu i 1/4 filiżanki fontina. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser FontinaSer Fontina
MakaronyMakarony
KiełbasaKiełbasa
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
SOSSOS
12
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
13
Posypać lasagne pozostałą 1/4 szklanki fontina i pozostałe 2 łyżki Asiago. Dusić na środkowym stojaku piekarnika przez 2 minuty lub aż ser lekko brązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser FontinaSer Fontina
Ser AsiagoSer Asiago
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
PiekarnikPiekarnik
14
Posypać pozostałą 1 łyżką natki pietruszki i pozostałą 1 łyżką szczypiorku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SzczypiorekSzczypiorek
15
Odstawić na 10 minut przed podaniem.

Składniki

591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweuncja sera Asiago, startego i podzielonego (ouncja sera Asiago, startego i podzielonego (o0Batoniki toffi Heathkiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweniesolony kurczak (np. Swanson)niesolony kurczak (np. Swanson)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweuncje sera fontina, rozdrobnione i podzielone (ouncje sera fontina, rozdrobnione i podzielone (o1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekane świeże liście bazyliiposiekane świeże liście bazylii22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuposiekany świeży szczypiorek, podzielonyposiekany świeży szczypiorek, podzielony22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuposiekana świeża pietruszka z płaskim liściem, podzielonaposiekana świeża pietruszka z płaskim liściem, podzielona6ząbki czosnku, podzieloneząbki czosnku, podzielone12niegotowany makaron z lasagneniegotowany makaron z lasagne709opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgedolnosodowy sos marinara (np. Dell ' Amore)dolnosodowy sos marinara (np. Dell ' Amore)11 łyżka suszonego oregano1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana cebulaposiekana cebula255opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeser ricotta częściowo odtłuszczonyser ricotta częściowo odtłuszczony1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa340opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeogniwa kiełbasy włoskiej z indyka na gorąco, osłonki usunięteogniwa kiełbasy włoskiej z indyka na gorąco, osłonki usunięte298opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgePakiety grzyby shiitake, łodygowe i pokrojone w plastryPakiety grzyby shiitake, łodygowe i pokrojone w plastry1łyżka czerwony ocet winnyżółty squash crookneck, pokrojony w plastry o grubości 1/4 calażółty squash crookneck, pokrojony w plastry o grubości 1/4 cala1Średnia żółta cebula, posiekana1 pasek skórki z cytryny1 pasek skórki z cytryny1łyżka czerwony ocet winnycukinię pokroić w plasterki o grubości 1/4 calacukinię pokroić w plasterki o grubości 1/4 cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 57 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia19
Magazyn