Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać powolne kuchenka kiełbasa i Squash Lasagnan spróbować. Ten przepis służy 10 i kosztuje $3.39 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 24g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 398 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz ser fontina, makaron lasagne, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Powolna Włoska Kiełbasa Lasagna, Slow Cooker serowa lasagne z kiełbasą i wołowiną, oraz Gulasz wołowy z dyni (garnek błyskawiczny, Szybkowar lub Wolnowar).
Instrukcje
1
Połącz ricottę, 2 łyżki sera Asiago, 1 łyżkę natki pietruszki, 1 łyżkę szczypiorku, pieprz i 1 ząbek czosnku, starty, w misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Asiago
Całe Ząbki Czosnku
Pietruszka-nać
Ser Ricotta
Szczypiorek
Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Doprowadzić 6 szklanki wody do wrzenia na dużej patelni; wymieszać z octem z czerwonego wina.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny Czerwony
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Dodaj squash i cukinię; gotować 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia
Nóż Do Obierania
4
Drenaż.
5
Patelnia ciepła na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Dodać kiełbasę; gotować 7 minut, mieszając do kruszonki. Wymieszać cebulę; gotować 8 minut lub aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa
Cebula
7
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
8
Dodać grzyby; gotować 10 minut lub aż pieczarkowy płyn prawie wyparuje. Zmielić 5 ząbków czosnku; wymieszać z grzybami. Wymieszać w magazynie, bazylia, i marinara. Doprowadzić do wrzenia; zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki Czosnku
Grzyby
Bazylia
Mięso Mielone
Stado
9
Aby zmontować lasagne, łyżka 1 szklanka mieszanki marinara na dnie 6-quart kuchenka elektryczna powolne. Top z makaronem 4, łamanie makaronu, aby dopasować kuchenkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
10
Warstwa połowa mieszaniny squasha, połowa mieszanki kiełbasy, i 1/4 Puchar ser fontina nad makaronem; top z 1 Puchar mieszaniny marinara. Ułóż 4 makaron nad mieszaniną marinara; top z mieszanką ricotta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Fontina
Makarony
Ser Ricotta
Kiełbasa
Nóż Do Obierania
11
Posypać 1/4 szklanki fontina; top z pozostałą połowę mieszanki kiełbasy i pozostałą połowę mieszanki squasha. Ułóż pozostałe 4 makaron nad mieszaniną squasha; top z pozostałymi 1 1/2 filiżanki sosu i 1/4 filiżanki fontina. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Fontina
Makarony
Kiełbasa
Nóż Do Obierania
SOS
12
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Brojler
13
Posypać lasagne pozostałą 1/4 szklanki fontina i pozostałe 2 łyżki Asiago. Dusić na środkowym stojaku piekarnika przez 2 minuty lub aż ser lekko brązowieje.