Slow Cooker Imbir Wieprzowina

Slow Cooker Imbir Wieprzowina
Slow Cooker wieprzowina imbir może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 355 kalorii, 32G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 15 minut. Jeśli masz sos sojowy, wodę, korzeń imbiru i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 77%. Podobne przepisy to Kotlety wieprzowe gruszkowo-imbirowe z Paleo Slow Cooker, Sunday Slow Cooker: Prosta Wieprzowina, oraz Slow Cooker Chinese Pork vel char siu Pork.

Instrukcje

1
Umieść wieprzowinę i imbir w powolnej kuchence i posyp nimi paczki przypraw z makaronu ramen.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron RamenMakaron Ramen
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Laska Wanilii, Przecięta Wzdłuż Na Pół I Wydrążona, Aby Zebrać Nasiona WaniliiLaska Wanilii, Przecięta Wzdłuż Na Pół I Wydrążona, Aby Zebrać Nasiona Wanilii
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Wlać do wody. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 6 do 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
3
Około 10 minut przed jesteś gotowy do jedzenia, włączyć powolną kuchenkę do wysokiej. Rozbij wiązki makaronu ramen na ćwiartki i umieść je w wolnej kuchence wraz z groszkiem cukrowym i zieloną cebulą. W małej filiżance wymieszać razem sos sojowy i skrobię kukurydzianą. Wymieszać do wolnej kuchenki. Przykryć i gotować jeszcze przez około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szynka Prosciutto, Szynka Iberyjska Lub Inna Wysokiej Jakości Szynka Pokrojona W KostkęSzynka Prosciutto, Szynka Iberyjska Lub Inna Wysokiej Jakości Szynka Pokrojona W Kostkę
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Makaron RamenMakaron Ramen
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
4
Podawać natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn