Slow-Cooker Hot Chipped Beef and Chipotle Dip

Slow-Cooker Hot Chipped Beef and Chipotle Dip
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać wolno-Cooker Hot Chipped Beef i Chipotle dip spróbować. Ten przepis służy 1 i kosztuje $4.29 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 1364 kalorii, 31g białka, oraz 134g tłuszczu na porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. 1064 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz majonez, cebulę, pekany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Slow Cooker Chipotle Wołowe Tacos, Slow Cooker Chipotle Wołowina Chili, oraz Slow Cooker Chipotle Wołowina Barbacoa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce, połączyć ser śmietankowy, ser Monterey Jack, cebula, majonez, czosnek w proszku i chiles; dobrze wymieszać. Wymieszać z suszoną wołowiną. Łyżka do 1 lub 1 1/2-quart powolnej kuchenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Monterey JackSer Monterey Jack
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
Suszona WołowinaSuszona Wołowina
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Pokrywa; podgrzać przy niskim ustawieniu 1 1/2 do 2 godzin.
3
Tuż przed podaniem, posypać pekan na wierzchu. Dip może być utrzymywany w cieple w powolnej kuchence do 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
4
Podawać z krakersami lub chlebem koktajlowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
100% Tequila Blanco100% Tequila Blanco
Do WiązaniaDo Wiązania
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia15
Magazyn