Slow Cooker gulasz wołowy Al la Catherine

Slow Cooker gulasz wołowy Al la Catherine
Slow Cooker gulasz wołowy Al la Catherine wymaga z grubsza 8 godzin i 20 minut od początku do końca. To danie główne ma 343 kalorie, 34g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.45 za porcję. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz małe marchewki, przyprawy do pieprzu cytrynowego, ziemniaki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać zupę pomidorową, możesz podążać za tym daniem głównym z Zupa pomidorowa babeczki z masłem Mocha jako deser. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Gulasz wołowy z dyni (garnek błyskawiczny, Szybkowar lub Wolnowar), Slow Cooker Gulasz Wołowy, oraz Slow Cooker Gulasz Wołowy.

Instrukcje

1
Na dno wolnej kuchenki włożyć mięso z gulaszu wołowego i masło. Włożyć cebulę, marchewkę, ziemniaki i liście laurowe na wołowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Wymieszaj zupę pomidorową, wodę, sos stekowy i zupę cebulową wymieszaj w misce; wlej wołowinę i warzywa do powolnej kuchenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sucha Zupa Cebulowa MixSucha Zupa Cebulowa Mix
Sos Do StekówSos Do Steków
Zupa PomidorowaZupa Pomidorowa
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Posypać przyprawą pieprz cytrynowy na mieszaninie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CytrynowyPieprz Cytrynowy
4
Gotować na niskim 8 do 10 godzin.
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia24
Magazyn