Slow-Cooker grillowane Chili wołowina i Cheddar kanapki

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać powolne kuchenka grillowane Chili wołowina i Cheddar kanapki spróbować. Na 2,22 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 41g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 582 kalorie. Ten przepis służy 10. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Jeśli masz sos barbecue, pieczeń wołowa chuck, cebula kaiser rolls i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 5 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Slow-Cooker Pikantne Kanapki Z Wołowiną Z Grilla, Wolno-Cooker Teriyaki Grillowane Kanapki Z Kurczakiem, oraz Wolno Gotowane Kanapki Z Wołowiną Z Grilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 3 1/2 - do 4-quart powolnej kuchence, miejsce pieczeń wołowa.
Mieszankę przyprawową (suchą) posypać wołowiną; skropić sosem barbecue.
Przykryć i gotować na małym ogniu Ustawienie 8 do 10 godzin (przyprawa chili pojawi się czarny po zakończeniu).
Usuń wołowinę z kuchenki; umieść na desce do krojenia. Odtłuszczone tłuszcze z wierzchu soków w kuchence. Pokroić wołowinę, używając 2 widelców. Zmiksować rozdrobnioną wołowinę do soków w kuchence. Aby podać, wypełnij każdą roladę 1/2 szklanki wołowiny i top z serem.