Slow-Cooker Grillowana Fasola

Slow-Cooker Grillowana Fasola
Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? Slow-Cooker Grillowana fasola może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 307 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje 76 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz boczek, brązowy cukier, mieloną musztardę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Slow Cooker Grillowana Zielona Fasola, Slow-Cooker Grillowana fasola i Polska kiełbasa, oraz Slow Cooker Grillowane Żeberka.

Instrukcje

1
W 10-calowej patelni, gotować boczek i cebulę na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż boczek jest chrupiące i cebula są miękkie; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
W 3 1/2 - do 4-quart powolnej kuchence, wymieszać boczek, cebulę i pozostałe składniki, w tym reserved liquid. Przykryć; gotować na małym ogniu od 3 do 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn