Slow Cooker Fifteen Bean Soup

Slow Cooker Fifteen Bean Soup może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 259 kalorii, 14g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.14 za porcję. Jest idealny do Jesień. Jeśli masz bekon, mięsista szynka, pomidory w puszkach i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć kapustę, można śledzić to danie główne z Kapusta, Która Smakuje Jak Deser! jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Slow Cooker Fifteen zupa Fasolowo-warzywna (Garnek Garnek) (bezmięsny poniedziałek), Piętnaście Minut " Zupa Z Czarnej Fasoli, oraz Zupa z fasoli, boczku i szpinaku (Szybkowar, Wolnowar lub blat kuchenny) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść szynkę w powolnej kuchence o pojemności 5 do 6 litrów i napełnij w połowie drogi wodą. Ustawiony na wysoko.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu. Gotować boczek przez kilka minut, a następnie dodać cebulę, marchew i kapustę. Gotować, często mieszając przez około 5 minut. Wymieszać z chili w proszku i czosnku; gotować jeszcze 2 minuty.
Przenieś mieszaninę do wolnej kuchenki i dodaj fasolę, pomidory i szałwię.
Przykryć i gotować 2 godziny na wysokości. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj przez 6 do 7 godzin, lub aż fasola będzie miękka.
Przełożyć szynkę na deskę do krojenia, usunąć mięso z kości i zwrócić mięso do powolnej kuchenki. Doprawić solą i świeżo zmielonym pieprzem do smaku.