Slow Cooker Creole czarna fasola i kiełbasa jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 10 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 415 kalorii. Na 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka tymianku, pieprz cayenne, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 63 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 6 godzin i 20 minut. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Creole Black Beans ' N ' Sausage, Slow Cooker kreolski kurczak i kiełbasa, oraz Creole Style Slow Cooker Green Beans dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść dużą patelnię na średnim ogniu i dodaj kiełbasę. Gotować, mieszając, aż kiełbasa jest rumiane, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Odcedzić tłuszcz i przenieść kiełbasę do powolnej kuchenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
3
Wymieszaj czarną fasolę, cebulę, seler, zielony pieprz, wodę, sos pomidorowy, czosnek, tymianek, granulki bulionowe, biały pieprz, pieprz cayenne i liście laurowe do kiełbasy w wolnej kuchence. Przykryć i gotować na niskim poziomie, aż warzywa będą miękkie, około 6 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno
3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
2 Szklanki Kurczaka (ok. 6 Mrożonych Polędwiczek)
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny