Slow-Cooker Chicken ' N Farshing Pot Pie

Slow-Cooker Chicken ' N farsz Pot Pie wymaga z grubsza 6 godzin i 25 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.69 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 436 kalorii. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Mieszanka gotowej do jedzenia marchewki, liście majeranku, ziemniaki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 54%, co jest dobre. Spróbuj Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, Slow Cooker Chicken Tamale Pie, oraz Kieszenie Z Kurczaka Pot Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spray 4-do 5-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu.
Umieść kurczaka w kuchence. Top z boczkiem, marchewką, ziemniakami, majerankiem i sosem.
Przykryć; gotować na małym ogniu od 6 do 8 godzin.
Delikatnie wymieszaj rozmrożoną zieloną fasolkę do mieszanki kurczaka. W średniej misce, wymieszać roztopione masło i farsz; łyżka na mieszaninę kurczaka. Zwiększyć ustawienie ciepła do wysokiej; przykryć i gotować 15 minut dłużej.