Slow-Cooker Chicago - Style Włoska wołowina i kiełbasa Combo

Slow-Cooker Chicago - Style Włoska wołowina i kiełbasa Combo
Slow-Cooker Chicago - Style Włoski wołowina i kiełbasa Combos jest bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 1131 kalorii, 63g białka, oraz 47 g tłuszczu każdy. Na 8,33 zł za porcję, ten przepis okładki 51% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny. Udaj się do sklepu i odebrać paprykę, bochenek chleba, pieprz cayenne, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać czerwone wino, można śledzić to danie główne z Czerwone Wino Ciasto Czekoladowe # SundaySupper jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Chicago Italian Beef (Pot Roast Style), Włoskie Hoagies Wołowe W Stylu Chicago, oraz Powolna kuchenka włoska kiełbasa, wołowina i warzywa Ragu.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużej patelni na średnim ogniu, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Umieść kiełbasę na patelni i brązowo ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Przenieś mięso do miski powolnej kuchenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Dodaj włoską wołowinę, cebulę, czerwoną paprykę, czosnek, cayenne, paprykę, oregano, płatki chili, liście laurowe, bulion wołowy, czerwone Wino i sos Worcestershire. Wymieszać do połączenia, przykryć i gotować na niskim poziomie przez 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
5
Do podania włoską kiełbasę, kopiec włoskiej wołowiny i obfity mżawka jus do chleba i top giardiniera. (Lub, jeśli chcesz być autentyczny, szybko wsadzić chleb w jus przed napełnieniem go.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Włoska KiełbasaWłoska Kiełbasa
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia43
Magazyn