Slow-Cooker Black Eyed Peas and Greens może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 81 kalorii, 7G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 49 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz czosnek, marchew, sos pieprzowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 9 godzin i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Slow Cooker Black Eyed Peas, Slow-Cooker Black-Eyed Peas, oraz Slow Cooker Black Eyed Peas dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Spray 5-do 6-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu. W wolnej kuchence, wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem escarole i sosem pieprzowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Escarole
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Przykryć; gotować na małym ogniu ustawiając 8 godzin lub aż groch będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
3
Zamieszaj w escarole. Przykryć; gotować 1 godzinę dłużej lub aż eskarole zwiędnie i zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Escarole
4
Podawać z sosem pieprzowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone