Slow-Cooker Bacon Cheeseburger Dip
Slow-Cooker bekon Cheeseburger Dip może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 28. Jedna porcja zawiera 135 kalorii, 6G białka, oraz 10 g tłuszczu. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz serek, bekon, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Slow Cooker Boczek Cheeseburger Zupa, Slow Cooker boczek Cheeseburger zupa z Tater Tots, oraz 5-Składnik Powolne Kuchenka Chili Ser Dip dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 12-calowej patelni, gotować boczek na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż ostry; spuścić na ręcznikach papierowych. Pokruszyć boczek; rezerwa 2 łyżki boczku do dekoracji.
W tej samej patelni, gotować wołowinę na średnim ogniu 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż dokładnie gotowane; odcedzić. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Wymieszaj z serem śmietankowym, rozdrobnionym serem, pomidorami i pokruszonym boczkiem, aż dobrze wymieszasz i ser zacznie się topić.
Wlać mieszaninę do 1-do 1 1/2-quart powolnej kuchenki. Przykryć; gotować na małym ogniu ustawienie 2 do 3 godzin lub aż gorące i bąbelkowe.
Natkę pietruszki wymieszać do Dipu.
Posypać zarezerwowanym boczkiem do dekoracji. Utrzymuj niskie ustawienie ciepła, aby służyć.
Podawać z paskami papryki i chipsy obwarzanek.