Slacker Jacks
Slacker Jacks to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 660 kalorii. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka ekstraktu z wanilanu, syrop kukurydziany, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Domowe Krakersy Popcorn, Big John ' s Calgary Stampede Flap-Jacks, oraz Jacks Cranberry Eggnog French Tost Bake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F.
Spryskaj arkusz patelni nieprzywierającym sprayem i wyłóż papierem do pergaminu. Spryskaj papier pergaminowy sprayem zapobiegającym przywieraniu i odstaw na bok.
Połączyć popcorn i orzeszki ziemne w dużej misce. Odstawić do użycia.
Masło rozpuścić w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodać brązowy cukier, syrop kukurydziany i wanilię i mieszać do połączenia.
Podgrzać mieszaninę, aż osiągnie 250 stopni F, około 10 minut.
Na popcorn wlać syrop i wymieszać do połączenia. Będziesz musiał pracować szybko, ponieważ syrop szybko twardnieje.
Rozprowadzić mieszaninę na przygotowanej blasze i piec w piekarniku przez 1 godzinę. Całkowicie fajne.
Rozbić na kawałki i podawać natychmiast lub przechowywać w hermetycznym pojemniku przez 2 do 3 dni.