Składanki z wołowiną i pikantną kiełbasą
Wołowina i pikantna kiełbasa Foldovers może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,73 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 330 kalorii, 20g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz masową pikantną kiełbasę wieprzową, pomidory z puszki, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Składanki z wołowiną i pikantną kiełbasą, Składane Taco Wołowe, oraz BBQ Steak Foldovers dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 204°. smarować dużą blachę ciastek za pomocą skracania lub sprayu do gotowania.
W 10-calowej patelni, gotować wołowinę i kiełbasę na średnim ogniu 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż dokładnie gotowane;odcedzić. Wymieszaj mieszankę przypraw taco i pomidory. Zmniejszyć ogień do średniej; gotować 5 minut, mieszając od czasu do czasu.
Tymczasem, w dużej misce, mieszać Bisquick wymieszać i wrzącej wody z widelcem do formy ciasta. Na powierzchni posypanej mieszanką Bisquick, rozwałkuj ciasto w mieszance Bisquick, aby pokryć; zagnieść 20 razy. Ciasto podzielić na 6 kulek, po około 1/2 szklanki każda.
Roll lub poklepać każdą piłkę do 7-calowej rundy.
Ser wymieszać z wołowiną. Łyżka około 1/2 szklanki mieszanki wołowiny na połowę każdej rundy. Zwilżyć Brzeg okrągły wodą. Fold okrągłe nad mieszaniną wołowiny; naciśnij krawędź widelcem do uszczelnienia.
Wytnij 3 małe szczeliny w górnej części każdej skorupy, aby umożliwić ucieczkę pary. Ostrożnie przejdź do arkusza cookie za pomocą szpatułki.
Piec 20 do 22 minut lub do jasnego złotego koloru.
Podawać z 2 łyżkami każdej kwaśnej śmietany i salsy.