Skórki Ziemniaczane Wild Man
Skórki ziemniaczane Wild Man mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 561 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 10 i kosztuje 1,57 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę maranta, boczek, cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Zapiekana zupa ziemniaczana z chrupiącymi, smażonymi skórkami ziemniaków, Dwukrotnie pieczone Skórki ze słodkich ziemniaków z orzechami pekan Streusel (akan Individual Sweet Potato Casserole), oraz Skórki Ziemniaczane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Ziemniaki obrać ze skóry. Zarezerwuj skóry.
Dodać 1 łyżeczkę soli do skórek ziemniaków i odstawić.
Miąższ ziemniaka pokroić w kostkę i gotować do miękkości widelca. Nie przegotować.
Włóż skórki ziemniaków do czystego ręcznika i wyciśnij wilgoć. Wrzucić skórki z 1/2 łyżeczki więcej soli i 1/2 łyżeczki papryki.
Rozłóż na blasze do pieczenia.
Ugotować boczek, aż będzie chrupiący.
Wyjąć z patelni, aby lekko ostudzić. Boczek pokroić w kostkę.
W patelni saute na średnim ogniu, gotować szalotki w trochę masła, aż miękkie.
W dużej misce, wymieszać szalotki, Biały Cheddar, zielona cebula i pozostały masło, aż częściowo kremowy i częściowo masywny. Następnie złóż boczek.
Dodać sól i pieprz do smaku i wymieszać do połączenia. Przechowywać mieszaninę w lodówce do ostygnięcia.
Gdy będziesz gotowy do podania, napełnij holenderski piekarnik olejem rzepakowym i podgrzej do 375 stopni F.
W innej misce, dodać pozostałe 1/2 łyżeczki papryki i trochę soli i pieprzu do mąki maranta. Dodać 1-calowe kulki z mieszanką ziemniaków. Następnie zanurz w jajku, zanurz w mące maranty, zanurz ponownie w jajku i wepchnij Skórki ziemniaczane. Smażyć na złoty kolor i ciepło, 1 do 2 minut.