Skórki Ziemniaczane Dla Psów
Przepis Potato dog Skins może zaspokoić Amerykański głód w mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Ten przepis służy 6 i kosztuje 84 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 345 kalorii, 9g białka, oraz 19g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz pieczone ziemniaki, oryginalny sos barbecue, krem knudsen i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zapiekana zupa ziemniaczana z chrupiącymi, smażonymi skórkami ziemniaków, Dwukrotnie pieczone Skórki ze słodkich ziemniaków z orzechami pekan Streusel (akan Individual Sweet Potato Casserole), oraz Niskotłuszczowe Skórki Ziemniaczane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać grill na średnim ogniu.
Ziemniaki pokroić wzdłuż na pół; miarka się centra, pozostawiając 1/2-cala-grube muszle. Wyrzucić usunięte Centra lub rezerwy do innego użytku.
Wymieszać masło i czosnek, aż do wymieszania; szczotkować na wnętrzach i na zewnątrz skorupek ziemniaków.
Ziemniaki grillowane i Franki 7 do 9 min. lub aż ziemniaki są chrupiące i Franki są podgrzewane, obracając ziemniaki po 4 min. i okazjonalnie zmieniając Franków.
Pokrój Franki; łyżka do skorupek ziemniaków.
Skropić sosem barbecue, na wierzch polać serem.
Grill 1 do 2 min. albo aż ser się rozpuści. Top z kwaśną śmietaną i szczypiorkiem.