Skórki Ziemniaczane Buffalo Chicken
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Buffalo Chicken skór ziemniaczanych spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 693 kalorie, 30g białka, oraz 40 g tłuszczu każdy. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 105638 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka pieczenia ziemniaków, takich jak russet, sos serowy, olej, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Skórki Ziemniaczane Buffalo Chicken, Cheesy Buffalo Chicken Potato Skins, oraz Slow Cooker Buffalo Kurczak Ziemniaki Skórki.
Instrukcje
Ziemniaki ukłuć kilka razy widelcem i piec w rozgrzanym piekarniku 204° do miękkości, około godziny.
Niech ziemniaki ostygną, pokroić na pół i miarka się środek pozostawiając około 1/8 cala ziemniaka na skórze. Zarezerwować zbierane się ziemniaki do innego użytku, jak puree ziemniaczane.
Skórki ziemniaków posmarować olejem i piec w rozgrzanym 232° przez 10 minut z każdej strony.
Wymieszać ostry sos z roztopionym masłem, a następnie wymieszać z kurczakiem. Wnętrze skórki ziemniaków doprawiamy solą i pieprzem, napełniamy kurczakiem i posypujemy serem. Dusić, aż ser się stopi, tylko kilka minut.
Podawać jeszcze ciepłe, przyozdobione zieloną cebulą i z boku seler i marchew kije i trochę sosu z sera pleśniowego do zanurzenia.