Skórki Ziemniaczane
Skórki ziemniaczane to bezglutenowe przepis z 24 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 159 kalorii. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 45 minut. Mieszanka drobnych ziemniaków, soli, klasycznego sera pimiento i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%. Spróbuj Zapiekana zupa ziemniaczana z chrupiącymi, smażonymi skórkami ziemniaków, Dwukrotnie pieczone Skórki ze słodkich ziemniaków z orzechami pekan Streusel (akan Individual Sweet Potato Casserole), oraz Skórki Ziemniaczane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pieczemy ziemniaki w temperaturze 400 przez 30 minut.
Ziemniaki pokroić na pół; posypać solą. Top każdy z 1 łyżeczki. Klasyczny Ser Pimiento.
Miejsce na patelni brojlerów; broil 5 1/2 cala od ciepła 2 minut. Wierzch z zieloną cebulą i boczkiem.