Skóra Winogronowa
Skóra winogronowa może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Za 52 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 0g tłuszczu i w sumie 94 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i przyjazne dla fodmap dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 2 godziny i 55 minut. Udaj się do sklepu i podnieś sok z cytryny, winogrona, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Przynosi ci smak domu. Z łyżką ocena 19%, to danie nie jest takie niesamowite. Spróbuj Winogronowy Spritzer miętowy z kostkami lodu winogronowego, Jabłko Owoce Skóra, oraz Niesamowita Skóra Ajerkoniak dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Posortuj i umyj winogrona; usuń łodygi.
Umieść winogrona w koszu do gotowania na parze; umieść w dużym rondlu na 1 cal. wody. Doprowadzić do wrzenia; przykryj i gotuj na parze przez 15 minut lub do miękkości.
Rozgrzej piekarnik do 200°,
Przenieś winogrona do blendera lub robota kuchennego; przykryj i puree. Przecedzić winogrona przez młyn spożywczy do małej miski; wyrzucić skórę. Dodaj cukier i sok z cytryny.
Linia A 15x10x1-w. blacha do pieczenia z pergaminem.
Rozłóż równomiernie mieszankę owoców na papierze pergaminowym.
Piec 2-1 / 2 do 3-1 / 2 godzin lub do momentu, gdy skóra owocowa będzie lekko lepka. Ochłodzić całkowicie.
Przenieś skórę owocową do nowego 15x10-in. arkusz pergaminu.
Zwiń skórę w papier pergaminowy w stylu galaretki, zaczynając od krótkiego boku (nie rozwijaj).
Pokroić na sześć 1-1 / 2-in. kawałki. Przechowywać w hermetycznym pojemniku w chłodnym, suchym miejscu do 1 miesiąca.