Skóra owocowa jabłko i Malina
Jabłko i Malina Skóra owocowa jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 51 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Udaj się do sklepu i odbierz sól, cukier granulowany, maliny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 45 minut. Jest przyniesiony przez Chow. Z łyżeczką wynik 18%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Malina Wanilia Owoce Skóra, Raspberry Peach Fruit Leather, oraz Jabłko Cynamon Owoce Skóra dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 77° i ułóż stojak na środku. Linia obramowane blachy do pieczenia z matą silikonową do pieczenia i miejsce na płaskiej powierzchni roboczej; odstawić.Ustaw sitko o drobnych oczkach na średniej misce; odstaw na bok.
Umieść wszystkie składniki w blenderze i zmiksuj na wysokiej, aż uzyskasz bardzo gładkie purée, około 1 minuty.
Wlać mieszaninę przez sitko do miski, a następnie zeskrobać gumową szpatułkę o wewnętrzną powierzchnię Sitka, aby przepchnąć przecier, aż pozostaną tylko nasiona.
Usunąć sitko i wyrzucić nasiona.
Przecier przełożyć do pojemnika z wylewką lub zwrócić do oczyszczonego i wysuszonego dzbanka blendera.Powoli wlej przecieru na matę do pieczenia, śledząc wnętrze kolorowego obramowania, aby utworzyć prostokąt. (Jeśli mata do pieczenia nie ma obramowania, zostaw 1-calową granicę od krawędzi.)
Resztę przecieru wylać w granicach prostokąta zygzakowatym wzorem (nie wlewać wszystkiego na środek maty do pieczenia). Używając gumowej szpatułki, popchnij przecier, aby pokryć puste części w obrębie prostokąta (powierzchnia nie będzie równa). Utrzymując blachę do pieczenia na powierzchni roboczej, chwyć krawędzie blachy—naciskając kciukami na odsłoniętą granicę maty do pieczenia-i delikatnie potrząśnij tam iz powrotem, aby wyrównać powierzchnię przecieru, obracając blachę do pieczenia i wstrząsając w razie potrzeby.
Wstawić do piekarnika i piec, aż powierzchnia skórki owocu będzie lekko lepka w dotyku, ale po naciśnięciu w kilku różnych miejscach palec nie pozostawi wcięcia, około 6 do 7 godzin.
Wyjmij blachę do pieczenia z piekarnika, umieść na stojaku z drutu i pozostaw do całkowitego ostygnięcia.Odstawić 16-calowy arkusz papieru woskowanego lub pergaminu. Zaczynając od jednej krótkiej krawędzi ochłodzonej skóry owocowej, wyciągnij ją z maty do pieczenia i przenieś na papier. Za pomocą czystych nożyczek kuchennych, przeciąć skórki owoców i papieru do postaci pożądanych wielkości paski, kształty lub kawałki i zwinąć, Papier i wszystko (aby zapobiec przyklejeniu). Przechowywać w szczelnym pojemniku do 3 tygodni.